ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ακούτε podcasts συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, κυρίως της επιστημονικής κοινότητας. Αλλά και ορισμένα διασκεδαστικά podcasts με guest star τη Γκίζα! Μείνετε συντονισμένοι!

Μασουλώντας στα social media

Ο Κώστας Γιαννακίδης και η Γκίζα, μασουλώντας Bake Rolls, αναλύουν τι συμβαίνει στα social media και προσπαθούν να καταλάβουν τι κάνουν τα social media σε μας.
 

Λευτεριά με Bitcoin! Νίκος Φίλιππας

Μία σύντομη συζήτηση με τον καθηγητή Νίκο Φίλιππα για την ελευθερία που φέρνει το Bitcoin, σε μία εποχή που το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα στηρίζει εταιρείες-ζόμπι.
 O Νικόλαος Δ. Φίλιππας είναι καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρόεδρος και ιδρυτής του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού

Πώς έχασα 20 κιλά και πώς να τρώμε σωστά

Όσα μου έμαθε η προσωπική εμπειρία αδυνατίσματος και μερικές πολύτιμες και κατατοπιστικές συμβουλές από τη διατροφολόγο-διαιτολόγο Χριστίνα Γκαραγκούνη.

Μην πείτε στον εαυτό σας ότι θα κάνει δίαιτα. Πείτε του ότι θα αλλάξει τρόπο ζωής. Σε αυτό το podcast μοιράζομαι μαζί σας μερικές πρακτικές συμβουλές που άντλησα από την εμπειρία μου. Και η διατροφολόγος-διαιτολόγος Χριστίνα Γκαραγκούνη που με καθοδήγησε σε αυτήν τη διαδρομή, λύνει απορίες και δίνει χρήσιμες διατροφικές συμβουλές. Είναι ένα χρήσιμο podcast!

Σάββας Σαββόπουλος: Εμείς και η ψυχή μας, μέρος 2

Ο ψυχίατρος ψυχαναλυτής απαντά σε ερωτήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε όλοι

Μία συζήτηση για φοβίες, εμμονές, ψυχώσεις και βασικές πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Σάββας Σαββόπουλος: Εμείς και η ψυχή μας

Το πρώτο μέρος μίας μεγάλης συζήτησης με τον ψυχίατρο Σάββα Σαββόπουλο

Ο Σάββας Σαββόπουλος σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην ψυχανάλυση και στην ψυχοσωματική (Γενεύη, Αθήνα, Παρίσι). Ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική και την Ψυχοθεραπεία στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα Ψυχιατρικής της Γενεύης. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης. Κλινική και ερευνητική ενασχόληση με διάφορα πεδία της ψυχιατρικής (διασυνδετική, επείγοντα περιστατικά, ψυχογηριατρική, αλκοολισμός, κλπ) με αντίστοιχες διεθνείς δημοσιεύσεις. Υπήρξε για μακρά χρονικά διαστήματα επόπτης σε πολλές νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές δομές της Αθήνας. Έχει γράψει πολλά άρθρα και βιβλία για διάφορα ζητήματα της ψυχανάλυσης και της ψυχοσωματικής και παρουσίασε εργασίες του σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ